Βουλευτικές   |   Αρχιεπισκοπικές
    
  Αναζήτηση
 
    Εξειδικευμένη Έρευνα

Γεωργιάδης Μιχάλης, ΕΔΕΚ

Γεννήθηκε στη Μόρφου το 1956. Αφού απεφοίτησε από το Β’ Γυμνάσιο Μόρφου και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, εργάστηκε στο ΡΙΚ ως κινηματογραφιστής και μοντέρ για έντεκα χρόνια. Είναι συνιδρυτής της Lumiere Television όπου και εργάστηκε ως σκηνοθέτης και παραγωγός για δέκα χρόνια. Έχει διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ για ντοκιμαντέρ και διαφημιστικές ταινίες. Από το 2000 είναι διευθυντής στη εταιρεία παραγωγής ταινιών Mediabox Ltd. Ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία από 16 χρονών, είναι εκ των ιδρυτών Σωματείου καλλιτεχνικής φωτογραφίας «Φωτοδός» και έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις καλλιτεχνικής φωτογραφίας . Πρόσφατα το βιβλίο που έχει εκδώσει με την Άννα Μαραγκού με τίτλο «Άποψη Γης» παρουσιάστηκε στην Λευκωσία. Είναι νυμφευμένος με την Δέσποινα και έχει τρία παιδιά.

“Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ το θεώρησα μεγάλη τιμή αλλά και πρόκληση Είναι με δέος που βρίσκομαι στο ίδιο ψηφοδέλτιο που για 35 χρόνια κοσμούσε ο Βάσος Λυσσαρίδης που με τόσους άλλους συναγωνιστές πάλεψαν για Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη. ”


http://www.mikegeo.com/index.html


Έχω έγνοια
Για τα παιδιά μας, τα σχολεία τους, τις ευκαιρίες για εργοδότηση, για τη νυκτερινή τους διασκέδαση.

Έχω έγνοια
Για τους παππούδες και γιαγιάδες μας που ταλαιπωρούνται στα εξωτερικά ιατρεία, για το μικρομαγαζότορα της γειτονιάς που παλεύει να τα βγάλει πέρα,
για το μικρομεσαίο επιχειρηματία που πρέπει να βάλει τα δυνατά του ανταγωνιστεί οικονομικούς γίγαντες από την Ευρώπη.

Έχω έγνοια
Αν το μοναδικό που θα παραδώσω στα παιδιά και εγγόνια μου από την αγαπημένη μου Μόρφου, θα είναι οι αναμνήσεις εκείνης της τελευταίας ματιάς τον Αύγουστο του 1974, που έφευγα πρόσφυγας από το σπίτι μου.

Αν ενώ όλη η Ευρώπη ζει χωρίς σύνορα, εμείς θα συνεχίσουμε να ορίζουμε την ζωή μας σε σχέση με την κατοχή.

η πολιτική θέλει ευαισθησία
Ο δρόμος μου στα κοινά ξεκινά από το 1974 όταν έφηβος έκανα μια υπόσχεση στον εαυτό μου. Να γυρίσω πίσω στην ελεύθερη μας Μόρφου. Αυτή η απόφαση ζωής με έφερε από τότε στην ΕΔΕΚ για την συνέπεια της στον αγώνα για Ελευθερία, Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.


Δεν έχω έτοιμες ατάκες να πλασάρω και στιγμιαίες συνταγές για όλες αυτές τις έγνοιες μου. Έχω όμως την ευαισθησία για να ακούσω, να μοιραστώ τις ιδέες μου μαζί σας, για την δουλειά που πρέπει να γίνει έτσι ώστε κάποια απ’ αυτά να γίνουν τουλάχιστον καλύτερα.
Copyright © 2006 SpiderNet Services Public Ltd. Powered By SpiderCMS v1.6. Design By Webworx.