Βουλευτικές   |   Αρχιεπισκοπικές
    
  Αναζήτηση
 
    Εξειδικευμένη Έρευνα

Ιωαννίδης Πάνος, ΔΗΚΟ

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1946. Αποφοίτησε από το Ελληνικό Γυμνάσιο Αμμοχώστου και από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακά, ειδικεύτηκε στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων και στη Βιομηχανική Χημεία.

Είναι νυμφευμένος και έχει δύο υιούς, ηλικίας 36 και 33 ετών.

Ίδρυσε βιομηχανική επιχείρηση στην Αμμόχωστο, η οποία καταλήφθηκε μαζί με κάθε άλλο περιουσιακό στοιχείο από τα τουρκικά στρατεύματα Κατοχής το 1974.

Μετά από την καταστροφή, κατοικεί με την οικογένεια του στη Λευκωσία. Αναβίωσε την εργασία του στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρνακας, την οποία σήμερα διευθύνουν τα παιδιά του.

Διετέλεσε σύμβουλος της Κυπριακής Τράπεζας Αναπτύξεως και του ΕΒΕ Αμμοχώστου, αντιπρόεδρος της ΟΕΒ, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Πλαστικών για 17 χρόνια και πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχάνων Κύπρου για 5 χρόνια.

Από το 1964 μέχρι σήμερα υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά ως Έφεδρος Αξιωματικός και φέρει τον βαθμό του Ταγματάρχη της Κυπριακής Εθνοφυλακής.

Ενεργά πολιτικοποιημένος, μελέτησε το «σχέδιο λύσης Ανάν» και εργάστηκε έντονα για την απόρριψη του. Έχει συνεχή δημόσιο λόγο για τα προσφυγικά προβλήματα και τεκμηριωμένες απόψεις για την ορθή επίλυση του Κυπριακού Θέματος.

Προσωπική Επικοινωνία:
Τηλ: 99634322, 22759814, Φαξ: 22759594, Email: md@pip.com.cy
 Copyright © 2006 SpiderNet Services Public Ltd. Powered By SpiderCMS v1.6. Design By Webworx.